Saturday, 21 January 2012

Masa lalu akan dilupa tanpa disedari :")

Haii =) saya mawu share somethings sama kamu =) 
Perkara ini kalau diingat balik , memang sedih laa . sebabkan ~ orank ini sangat penting bagi saya . itu dulu laa =) okay ~ kita mulakan cerita laa ar ?
: Time 15 Jan 2011 . saya kenal orank ini di facebook , padahal kami satu sekolah . HAHA ! dia cakap dia tawu siapa orank yang terlibat dalam kes saya . Jadi , dia sruh saya jumpa dia depan tandas lelaki . Okay ~ saya lakukan =) Lepas tu , kami jadi kawan baik . Kalau saya ada masalh , sy sharing dgn dia . kalau dia da mslah , pndai la dia ceritakan sama sy =3 .
: Time 19 Feb 2011 , kami couple suwa =) uii ~ sweettt gilakk laa . Awww ~! Oya ! perkara yyg tidak saya dapat lupakan . Time kami date d dewan ckull . haha ! c ppiey suruh kami bergambar lagi bha . adeii ~ ada lagi tu gambar kami di tempat ppiey =) 

honestly , saya sayangggggg sangat sama itu lelaki . perasaan saya sama dia sangat KUAT ! kami saling mencintai , memahami and more ~ betul-2 swettt gilak laa kami . tidak saya dapat kaci lupa :')

Hwm ~ 3 kali suwa kami break couple break couple . Lepas tuh kann , saya buat perjanjian sama Masliana . saya cakap kan ~ * Mas , kalau saya sama tettt , break lagi ke-4 kali kann ~ tidak saya mawu couple balik suwa sama tettt . * OKay ~ akhirnya terjadi pun kenyataan :') 

: Dia kasi tinggal saya begitu seja :'( tidak dia bagitau saya kalau dia mawu bawa break :'( 
lepas itu , saya suruh Masliana tanya sama tettt , kenapa dia tidak balas text dari saya .~ kamu tawu apa dia jawap ? dia cakap kan ~ tiada muwd suwa aku mawu couple . kau cakap sama dia , AKU MAWU SINGLE . erm ~ kamu tawu kaa ? sedih betul saya time tu , saya rasa matciam tiada guna suwa saya hidup :'( sebab saya suwa terlanjur sayang sama dia kann ? Nahh ~ 6hari saya menangis and bersedih ja . tidak saya dapat kasih lupa dia time tu . kamu tawu ka . . hubungan kami 7bulan lebih ow ~ banyak tul kenangan manis kami :'( saya sayyanngg sangat sama dia . 

After tuu , my best friend Masliana . dia pujuk saya ~ dia suruh saya bawa bersabar :') kamu tawu ka ? last-2 kan ~ saya jumpa lelaki yang betul-2 setia , sayang , cinta sama sya :') ya ~ first saya masuk sekolah . memank saya da perasaan suwa sama dia bha . itu la saya senang terima dia . Oya ! dia sangat memahami saya tawu ? ilovehim soo much laa ~ and ~ masa lalu akan saya lupakan tanpa disedari :')

Thanks You sebab sudi baca yaa . pretty / hencem =) 
* ppiey and masliana . sorry bawa-2 nama kamu *

3 comments:

  1. ish3..sdih btl tw..sbar jak la..saia pun prnah jgk kna g2 =D..


    #kazen c tettt# hehehhe..

    ReplyDelete
  2. haha . tengs cuz simpatii =)haha ! bersabar ja la kan =)

    ReplyDelete